Webbokning:

Boka tid

Telefon:
070-771 03 06

------------

Du kan även boka distansbehandling med:

Reconnective healing

Soul Speak/ Kort BQH session
Distanskurs: ENERGIARBETE & MEDVETANDE - gratis
Vi kommer på ett kärleksfullt sätt jobba med oss själva för att släppa ”attachments” och lösa de blockeringar i vår personliga energi som hindrar oss att minnas vår livsuppgift och latenta förmågor, samt bli mer närvarande i nuet. Som en hjälp för oss att VARA i stället för att GÖRA, och att leva här på jorden med mer medvetenhet om vår inre gudomliga/universella källa.

Att jobba med energier genom guidade meditationer kan vara ett mycket kraftfullt verktyg för självutveckling.

Vi kommer att introducera energier från Sirius, som har en koppling till monaden och förmedlar aspekterna andlig visdom, kärlek och vilja, vilket utgör de tre delarna av den trefaldiga flamman. Dessa kan ge extremt höga nivåer av healing och leda till en accelererad andlig utveckling.
Varje person får kontakt med en unik uppsättning energier som passar just den individen och var hon är i sin utveckling för tillfället. Man får precis vad man behöver.

Kursen innhåller 1 förberedande och sen 6 st guidade meditationer som du lyssnar på via din dator, surfplatta eller smartphone:

Förberedelse
1. Introduktion 1 – sirius A
2. Introduktion 2 – sirius B
3. Introduktion 3 – sirius C
4. Jobba med någon situation
5. Självhealing
6. Väcka mer av din inre gudomliga/universella källa (Triple flame aktivering)

Kursen går du genom att du lyssnar på guidade meditationer via din dator.

Kostnad gratis (även steg 2 finns gratis på hemsidan)
Tid När du vill
Lärare Karin Åberg

Info och anmälan:

Url: http://lighttransmission.se/


Distanskurs: ENERGIER - HUR FUNGERAR DET? - gratis
Den här lite kortare kursen innehåller 4 st föreläsningar som kan ge en grundläggande information om energier, hur de fungerar och hur man kan jobba med energi.

Kursinnehåll:

– Energi,
– Att jobba med energi
– Obalanser
– Att hela obalanser
– Närvaro, dualitet och sinnet
– Ljusarbete, sinnet och medvetandet

Kursen går du genom att du lyssnar på föreläsningarna via din dator.

Kostnad gratis
Tid När du vill
Lärare Karin Åberg

Info och anmälan:

Url: http://www.lighttransmission.se/


Webföredrag: INTRODUKTION TILL MEDITATION, ATT GÅ BORTOM SINNET - gratis
Här kan du via din dator lyssna på en föreläsning som är en introduktion till meditation och en föreläsning om att gå bortom sinnet. Dessa är gratis och du lyssnar när du själv vill.

Kostnad gratis
Tid När du vill
Lärare Karin Åberg

Info och anmälan:

Url: http://www.lighttransmission.se/


Distanskurs: INTRODUKTION TILL ÖRTER - gratis
Här kan du lyssna på en föreläsning om örtmedicinens historia och en föreläsning om örter, recept och tillverkning samt läsa omfattande information om ett flertal örter som du kan använda för din egen hälsa och välmående.

Kursen går du via din dator.

Kostnad gratis
Tid När du vill
Lärare Karin Åberg

Info och anmälan:

Url: http://lighttransmission.se/


Juicing - Flytande Näring
GÅ NER I VIKT, ÖKA DIN ENERGI, FÖREBYGG HJÄRTSJUKDOMAR, CANCER OCH ANDRA SJUKDOMAR OCH BYGG UPP DIN HÄLSA MED KRAFTEN I JUICING

Alla vet att vi bör äta fler frukter och grönsaker varje dag för att bibehålla en hälsosam kropp. Men som det mesta i livet kan det ibland vara lättare sagt än gjort.

Enligt “the Centers for Disease Control and Prevention“, bör vi äta upp till 5 dl frukt och 7,5 dl grönsaker varje dag. Men studier i USA har visat att så många som 80% inte äter tillräckligt med frukt och nästan 90% inte äter tillräckligt med grönsaker.

Det betyder att kroppen berövas på viktiga näringsämnen den behöver för att bekämpa sjukdomar, reparera sig själv och utföra grundläggande uppgifter.

MEN TACK VARE KRAFTEN I JUICING, SÅ KAN DU BÖRJA ATT STÄRKA DIN HÄLSA FRÅN DAG ETT

Url: http://lighttransmission.se


Utbildning i KRANIOSAKRAL TERAPI
Jag håller själv inte kurser i Kraniosakral terapi, men jag kan varmt rekommendera Bröderna Tranbergs Institut. Kurser finns både i Stockholm och Göteborg.
Mer information om tider och priser finns på deras hemsida.
Info och anmälan: Tel: 031- 711 38 80.

E-post: info@tranbergs.se
Url: https://tranbergs.se/utbildning/


Introduktionskurs i Kraniosakral terapi på distans
En 12 veckors Kraniosakral terapi introduktionskurs på distans med Bröderna Christer och JörgenTranberg.

Följ med en spännande resa om kroppens inre och universella kunskap med bröderna Christer och Jörgen Tranberg. Du får följa med dem i deras vardag i deras hem, på olika platser, deras arbete och institut. Mycket kunskap, mycket humor, mycket hjärta som blandas med en kunskapsfördjupning tillsammans med lätta behandlingstekniker.


Kursen innehåller i stort sett kroppens alla system.

Du får lära dig om vår rörelseapparat, organsystem, hjärnans centra, nervsystemet, cirkulationssystemet, hormonellasystemet, sinnesorganen, vår undermedvetna och medvetna kraft. Vår mentala och emotionella kropp. Vävnad, vätske respektive energikroppen. Hjärtat elektromagnetiska kraft, ledstruktur. Stillhetens kommunikation, närvaro och medvetenhet i perception. Funktionell och biodynamisk kraniosakral terapi, longtide, midtide, CRI rörelser. Potency, fulcrum och stillpoint.

Det är en 12 veckora kurs och nu får du 1 bonus vecka om tallkottkörteln terapi och hur du kan påverka dess ämne - DMT.

Förkunskaper:
Inga

Du får lära dig att behandla enkla tekniker som ingår i den osteopatiska Kraniosakrala utbildningen. Du kommer kunna behandla nära och kära för enklare åkommor. Vi har även att syfte att höja deltagaren medvetande och få kunskaper hur allt sitter ihop i kroppen. Förstå stillhetens kraft i ett filosofiskt perspektiv med kvantfysiska förklaringsmodeller som ett effektivt behandlingskoncept.

Kraniosakral Osteopati är en forskningsbaserad behandlingsmetod i USA och England som har utvecklats i över 100 år. Den finns i USA och England som en behandlingsdisciplin i den vanliga sjukvården.

För att bli diplomerad Kraniosakral terapeut behövs natuligtvis en mer omfattande utblidning. Detta är endast en introduktion.

Url: http://numberoneyou.se/p/kraniosakral


PDF-filer
Här kan du ladda hem PDF-filer. De kan läsas med Acrobat Reader.