Webbokning:

Boka tid

Telefon:
070-771 03 06

------------

Du kan även boka distansbehandling med:

Reconnective healing

Soul Speak/ Kort BQH session
Reconnective Healing

Reconnective Healing är bland de mest fantastiska metoder jag har träffat på!  • Reconnective Healing sätter oss i kontakt med och stärker kontakten till de nya frekvenserna av energi, ljus och information som kommer till jorden nu.

  • Det är inte knutet till någon religion utan kopplat till kvantfysik och det finns mycket forskning bla från Harvard, Yale och Stanford som visat effekt i kroppen på både den som ger och får behandling.

  • Det balanserar hela människans alla system

  • Man behandlar inte särskilda symptom och kan därför inte garantera ett specifikt resultat. Ibland kommer healingen som du förväntar dig, ibland kommer den på ett helt annat sätt, men det blir alltid det personen behöver.

  • Trots det händer det ofta att människor blir av med även långvariga problem i kropp och sinne. Andra kan tex uppleva att en process sätts igång som leder till en större harmoni i livet eller en känsla av mer helhet och mening. Eller något annat. Möjligheterna är oändliga.


Du kan boka tid för en behandling på LightTransmission.
Kom igång med Mindfulness
Lägg ner ca 15 minuter om dagen under 14 dagar och lär dig grunderna i Mindfulness! Kursen är på distans via datorn eller en app i mobilen.

Mer info och anmälan på LightTransmission.
BQH hypnos
Quantum healing hypnos
Regression för insikter och healing - en spännande resa i ditt inre!
Här nedan kan du se en presentation av hur en session går till.


Du kan boka tid för en session på LightTransmission.
Guidade Meditationer
Guidade meditationer har visat sig vara ett mycket bra redskap för att jobba med sig själv och sin utveckling. Du kan använda dem för att öka din medvetenhet, skapa balans, ge kraft och stöd i att utvecklas med glädje och som en hjälp för att lösa upp spänningar och blockeringar som håller dig separerad från din innersta essens och kärna och därmed från enheten. På LightTransmissions Meditationsrum. finns flera guidade meditationer som du kan göra där gratis eller köpa för nedladdning samt flera webföredrag och webkurser.

Här kan du prova på en kort meditation:

Fytoterapi (örtmedicin)
Örter har använts för sina läkande egenskaper sedan urminnes tider. Numera har man även kunnat bekräfta deras läkande egenskaper i forskning efter forskning.

Örterna fungerar mycket bra i kombination med andra terapier, exempelvis KranioSakral terapi. Jag jobbar inte längre med örtmedicin och har inget lager med örter, men om det behövs för din behandling kan jag ibland rekommendera någon ört som du får köpa själv på hälsokosten. Om du är mer intresserad av örter kan du gå en gratis introduktionskurs till örter på LightTransmission.

Här kan Du läsa om andra metoder och behandlingar som jag använder mig av.

Jag har också gått många andra utbildningar, men det här är det jag ger .

Huvudsakligen ger jag KranioSakral behandling, Reconnective Healing och sessioner i QHH hypnos. Jag vill dela med mig till andra av det bästa jag har. Flera av mina guidade meditationer kan du också lyssna på gratis på www.lighttransmission.se.